22 mai, 2009

Flying For Dummies. Del 1.

När man ska ut och flyga så finns det många ganska viktiga saker som man bör tänka på.

1: Redan hemma så börjar flygresan. Packa så att du har endast det mest absolut nödvändiga i handbagaget. Det finns inte så mycket plats åvanför huvudet när du sitter i planet. Och tar du med dig fler än ett handbagage så finns det dom som inte får plats med sitt.

2: Duscha innan du åker. Att ha någon som luktar illa bredvid sig en längre flygresa är en mardröm.

3: Jacka. Den kan du packa ner i checkin bagaget innan du lämnar ifrån dig det. Det är en ganska behaglig temperatur på flygplatserna, och normalt så kommer du inte gå ut utan att du har med dig det bagaget igen. Det absolut värsta som finns är folk som står mitt i gången, och viftar runt med armarna för att få på sig jackan, för att senare ta av sig den när dom upptäckt att det va varmt inne.

4: Stressa inte. Du kommer inte lyfta före oss andra som ska med samma plan. Hur mycket du än trängs, tjatar och håller på så kommer du inte iväg snabbare. Ta det lungt! Likaså när du ska av planet. Istället för att ställa dig och göra dina medpassagerare ilskna med ditt letande efter handbagage, jackan, och så vidare. Sitt kvar och ta det sen.

5: När du väl sitter i stolen så prata inte mer än nödvändigt med dina medresenärer. Den lugna stunden man får ombord är guld värd. Har du sällskap så prata tyst med varandra, det dinns dom som vill/behöver sova runt dig.

1 kommentar:

  1. Tack för tipsen. Det är verkligen en djungel, särskilt när det är min första systemkamera. Tror jag får ta en tur till närmsta fotoaffär och provhålla några. :) Vad specifikt var det med nikon D60 du inte gillade? Upplever du att bilderna känns platta och tråkiga?

    SvarSlett

Här kan du förklara all din kärlek för mig!